Dela på Google+:

Kikkoman sojasåser – bara det bästa för dig

Kikkoman Naturligt bryggd sojasås framställs endast av fyra ingredienser: sojabönorna köps i Brasilien, Kanada eller USA, vete odlas i Tyskland, salt och vatten kommer från Nederländerna. Alla ingredienser går igenom mycket stränga kvalitetskontroller. Endast GMO-fria sojabönor används, det vill säga sådana sojabönor som inte modifierats genetiskt.

 

Naturligt bryggd

Kikkoman Naturligt bryggd sojasås har framställts i mer än 300 år efter ett japansk förfarande med långa traditioner. I tre steg utvecklas vatten, sojabönor, vete och salt till naturligt bryggd sojasås. Under sex månader och helt utan kemiska tillsatser mognar alla aromämnena fram.

 

Högsta produktkvalitet

För Kikkoman har kvalitet högsta prioritet. Därför är vi särskilt måna om kvalitén i tillverkningsprocessen, kontrollerar våra produkter om och om igen och säkerställer så högsta kvalitet. Det börjar redan vid valet av de fyra ingredienserna och fortsätter med den stränga övervakningen av framställningen ända fram till de regelbundna kontrollerna i oberoende laboratorier. För när allt kommer omkring är det högsta prioritet för oss att du som konsumenten är på den säkra sidan när du njuter.