Dela på Google+:

Sås för Poke Bowls

Vår nya Kikkoman Sås för Poke Bowls framställs av vår naturligt bryggda sojasås med rostad sesamolja och en nyans av citron och het chili. Den omisskännliga essensen är perfekt välbalanserad och ger exempelvis poké bowls en intensiv smak.

Sås för Poke Bowls

Desserter med sojasås

Sojasås kompletterar söta desserter perfekt. Hänför även du dina gäster med denna speciella smakkombination: Redan ett par stänk av vår naturligt bryggda sojasås ger kakor, tårtor, krämer och co ett fint, saltsött smaksting.

mer

Naturligt bryggd Tamari glutenfri sojasås

Hur kan du bemöta de behov som gäster med glutenintolerans har och ändå servera smakfulla rätter? Vår naturligt bryggda Tamari glutenfria sojasås är lösningen.

Naturligt bryggd Tamari glutenfri sojasås

Naturligt bryggd less salt sojasås

För matlagning med mindre salt. Denna Soya sås är perfekt för matlagning med mindre salt. Den tar fram smaken i varje rätt med välsmakande Umami.

Naturligt bryggd less salt sojasås

Naturligt bryggd sojasås

Den naturligt bryggda sojasåsen passar inte bara till japanska och asiatiska maträtter. Till kött- och fiskrätter, pasta, sallader eller soppor – den naturligt bryggda sojasåsens fina arom passar perfekt till det internationella köket.

Naturligt bryggd sojasås

Japansk stil tapas: JAPAS

Inte bara spanjorerna erbjuder med sina tapas ett stort urval av små aptitretare. Också i japansk kultur serveras mat i små portioner och fina skålar - kallad KAISEKI - mycket populärt. Ta en titt på våra kockers idéer och skäm bort dina gäster med vår läckra JAPAS.

mer